Wachtkamer – 50 gasten

Voor zakelijke meetings, vergaderingen en heidagen click je hier

Wachtkamer filmvoorstelling max 35 gasten
Theater opstelling voor 50 gasten
Grote tafel max 25 gasten

De klassieke wachtkamer: 48 m/2
receptie: max. 50 personen
Vergadering theater: max. 50 personen
Koud/warm buffet: max. 50 personen
Sit down dinner: max. 40 personen
Vergadering in het rond: max. 30 personen
Vergadering cabaret-opstelling: max 28 personen
Vergadering grote tafel: max. 18 personen
Mailt u even naar info@hetspoorhuis.nl ter verkenning van de mogelijkheden? U kunt hier alvast de catering-suggesties en tarieven bekijken

De wachtkamer was ooit de centrale ontmoetingsplek op het station, en is dat nog steeds. Met state of the art ventilatie, houten vloeren en fantastisch uitzicht op de landelijke omgeving is het heerlijk toeven in deze karakteristieke ruimte.

Diner-opstelling voor 40 gasten
Een hoge lichte ruimte met tal van mogelijkheden
Lezing voor 50 gasten
Het familiediner
Wij zijn officiële trouwlocatie
Wachtkamer High Tea, max 50 gasten
Lezing, max 50 gasten
Brainstorm max 25 gasten

Ideaal voor culturele producties, vergaderingen en brainstorm-sessies,  een diner of andere feestelijke gebeurtenis.Het Spoorhuis is het meest origineel bewaard gebleven station uit de periode rond 1900.  Ideaal voor vergaderingen, brainstorm-sessies, feestelijkheden, vergaderen Vinkeveen en evenementen. Het Spoorhuis ligt tussen Amsterdam en Utrecht, in een natuurgebied. Dwars door dit natuurgebied, een vogelreservaat, loop het Bellopad , ideaal om gedurende de pauze de zinnen even te verzetten. Catering met lokale producten, u bent van harte welkom in Vinkeveen. 

In de wachtkamer van het Spoorhuis is iedere opstelling mogelijk, want het meubilair is goed te verplaatsen. Veel licht, lucht en ’s winters heerlijk warm door onze ultramoderne warmtepompen die de ruimte in de zomer ook kunnen koelen. De ventilatie is state-of-the-art wat ook bijdraagt aan een prettiger leef- en werkomgeving. 

 

 

Bij mooi weer lunchen of dineren op het oude perron
Flower Power bij het Spoorhuis Vinkeveen