Vinkeveen heeft door Annie en Leon van der Arend een van de beste kaasboerderijen van Nederland in huis. Dat vieren we voor de derde keer in maart inclusief de heerlijke groenten en soepen van de onovertroffen plaatselijke groentehal Kok, een delicatesse van Poelier de Haan en van slager Van Kreuningen, vis van de lokale palingvisser Bert Klinkhamer en verhalen, interviews, songs en video’s over Vinkeveen en kaas.
Het menu:
Ontvangst met een Kyr of Kyr Royal met een verrukkelijke amuse.
Vinkeveense tapas-schotel met heerlijkheden van Groentehal Kok, Poelier de Haan, palingvisser Bert Klinkhamer en slager Van Kreuningen. (voor vegetariërs hebben wij een ook een heerlijke schaal, svp bij je reservering aangeven).
Demmerikse kaasfondue a la Van der Arend. Deze wordt heerlijk naturel geserveerd, waarbij halverwege de fondue nog basilicum-kaas (lekker!) kan worden toegevoegd.
Met om te dippen heerlijk vers brood, tomaatjes/paprika/bloemkool/komkommer, chorizo, gekookte worst, nachos. Tevens een groene salade van groentehal Kok.
Dessert: koffie, thee met lokale friandises: zoete turfjes.
Kosten: 62,50 per persoon inclusief alles: welkomst-cocktail, maaltijd, frisdranken, wijn en bier
Vrijdag 8 maart, zaal open 18.00, begin programma 18.30.
Reserveren kan via info@hetspoorhuis.nl. Geef svp de avond dat je wilt komen, het aantal gasten en eventuele diëten aan.
WORDT MOOI!! (en lekker..)