Catering en tarieven

Voor zakelijke meetings, vergaderingen en heidagen click je hier

Welkom in het Spoorhuis, wij zien uit naar uw komst! Onze lijst van maaltijden is weer wat lekkerder geworden – met locale producenten als Annie en Leon van der Arend (kaas), Bert Klinkhamer (paling), Groentehal Kok en, Bob en Paulette van der Spruijt (BBQ, wild, dit-down diners) en slager Stefan van Kreuningen. Maar we zoeken het ook verder van huis – in Frankrijk, Italië en Indonesië.

Tevens werken wij met uitstekende catering bedrijven waaronder  Van Barneveld Culinair. 

Hier lees je onze huur- en annulerings-voorwaarden. 

High Tea in de wachtkamer
Winters diner in het Bagagedepot
Diner in de Wachtkamer

Onze Tarieven: U kunt hier onze prijslijst downloaden voor huur en verzorging van maaltijden.

‘Kale’ huurprijzen: tussen euro 400 en euro 650 per dag, of euro 95 per uur (min. 2 uren).
Voor kleine groepen tot 10 gasten maken wij een scherpe offerte op maat.
Catering: van goed doch eenvoudig tot super-de-luxe: lekkere lunches, een BBQ inclusief top-chef, een heerlijk Indonesisch – Italiaans – Frans of vegetarisch buffet of een uitgeserveerd of walking dinner. 
All Inclusive arrangementen: alles inclusief: huur, maaltijden tot en met de drankjes voor een zeer scherpe prijs p.p., van euro 19,50 tot euro 75,00 p.p.

Culinaire BBQ
Lunch op het perron
Lunch op het perron
Dessertbuffet
Italiaans buffet
Dranken Buffet bij diner

Maaltijden en drankjes:
U kunt hier onze prijslijst downloaden.
Liefst maken wij een -vrijblijvende – offerte op maat, want uw evenement is uniek voor ons.
Hiernaast kunnen wij u in contact brengen met een aantal uitstekende lokale cateringbedrijven, een fantastische (!) slagerij of een heerlijke traiteur. Wij werken graag met lokale producten zoals op turf gestookte metworst, gerookte paling uit de Vinkeveense plassen of boerenkaas van zuivelboerderij Van der Arend. Veel is mogelijk in het onlangs gerestaureerde spoorhuis, van goed-doch-eenvoudig tot verfijnd. Vraagt u een vrijblijvende offerte aan via info@hetspoorhuis.nl ? Of belt u mij even op 06-24861345?
U bent van harte welkom! Met vriendelijke groet, Gert Tetteroo.

Klassieke Wilddiners in de winter
Pittig Indonesisch buffet
Kaas van de lokale kaasboer

Het Spoorhuis is het meest origineel bewaard gebleven station uit de periode rond 1900. Ideaal voor vergaderingen, brainstorm-sessies, feestelijkheden, vergaderen Vinkeveen en evenementen.

U bent van harte welkom in Vinkeveen! Liefst maken wij een -vrijblijvende – offerte op maat, want uw evenement is uniek voor ons.
Wij werken graag met lokale producten zoals op turf gestookte metworst, gerookte paling uit de Vinkeveense plassen, soepen en salades van groentehal Kok of boerenkaas van zuivelboerderij Van der Arend. Veel is mogelijk in het onlangs gerestaureerde spoorhuis, van goed-doch-eenvoudig tot verfijnd. Vraagt u een vrijblijvende offerte aan via info@hetspoorhuis.nl ? Of belt u mij even op 06-24861345?
U bent van harte welkom in het Spoorhuis! Met vriendelijke groet, Gert Tetteroo.