Gert Tetteroo bij het oude perron, op het Bellopad

Het Spoorhuis wordt bewoond en ontwikkeld door Gert Tetteroo.

Gert werkt hierbij samen met een groeiend aantal partners:


Stichting Spoorhuis Vinkeveen:
de SSV heeft als doel de begane grond van het voormalige Spoorhuis toegankelijk te maken voor een breed publiek uit streek, binnen- en buitenland. De Stichting initieert programma’s, faciliteert het gebruik door bijzondere en minder daadkrachtige groepen, en communiceert over geschiedenis en toekomst van het Spoorhuis. Bestuursleden: Klaas Pater, Christine Boland en Geerte Wachter. Directeur: Gert Tetteroo.


VOBI, eigenaar van het pand.
 
 VOBI bv is specialist in de bouw van betonnen constructies. Van kunstwerken (bruggen, viaducten en tunnels), kademuren of ondergrondse constructies (kelders) tot de bouw en renovatie van waterbouwkundige werken zoals sluizen, stuwen, rioolwaterzuiveringen en gemalen. VOBI heeft meer dan 85 jaar ervaring in de bouw. Daarnaast is zij gespecialiseerd in Design & Construct (D&C) projecten.


Stichting Henry Hudson 500 
De Stichting organiseert projecten, voorstellingen, campagnes en evenementen die de kernwaarden van de Nederlandse Republiek, (Nieuw) Amsterdam en New York belichten: vrijheid, handelsgeest en diversiteit.

Met de onderstaande  partners is het Bellopad gerealiseerd, een initiatief van de Stichting Spoorhuis Vinkeveen.

Het Spoorhuis is het meest origineel bewaard gebleven station uit de periode rond 1900.  Ideaal voor vergaderingen, brainstorm-sessies, feestelijkheden, vergaderen Vinkeveen en evenementen.

De partners van het Bellopad