Bagagedepot – 30 gasten

Voor zakelijke meetings, vergaderingen en heidagen click je hier

Bagagedepot gezien uit Vestibule
bagagedepot van het spoorhuis
Een kleine Kathedraal
Gezicht naar Vestibule

Het industriele bagagedepot: 30 m/2
Receptie: max. 30 personen
Vergadering theater: max. 25 personen
Koud/warm buffet: max. 25 personen
Vergadering cabaret-opstelling: max 20 personen
Vergadering in het rond: max. 18 personen
Vergadering grote tafel: max. 16 personen
Sit down dinner: max. 16 personen

Mailt u even naar info@hetspoorhuis.nl ter verkenning van de mogelijkheden? U kunt hier alvast de catering-suggesties en tarieven bekijken.

Het bagage-depot is een stoere ruimte, een kleine kathedraal met prachtig uitzicht op het oude spoor door een bijzonder mooi venster. De lichte ruimte met hoog plafond is bewust industrieel gerestaureerd, waarbij de stenen klinkervloer en het prachtige patina van de muren een bijzondere sfeer uitstralen. Ideaal voor vergaderingen, brainstorm-sessies, feestelijkheden en evenementen. Zonder enige aanpassing zou het depot gebruikt kunnen worden voor een filmopname die in 1915 speelt.

Heerlijke bruidsreportage
Receptie in het bagage-depot
Vergadering Bagagedepot
Zicht uit Vestibule op bagage-depot
Winters Diner Bagagedepot
Lezing Bagagedepot

Het Spoorhuis is het meest origineel bewaard gebleven station uit de periode rond 1900. Ideaal voor vergaderingen, brainstorm-sessies, feestelijkheden, vergaderen Vinkeveen en evenementen.

U kunt hier onze prijslijst downloaden.

U bent van harte welkom in Vinkeveen! Liefst maken wij een -vrijblijvende – offerte op maat, want uw evenement is uniek voor ons.
Wij werken graag met lokale producten zoals op turf gestookte metworst, gerookte paling uit de Vinkeveense plassen, soepen en salades van groentehal Kok of boerenkaas van zuivelboerderij Van der Arend. Veel is mogelijk in het onlangs gerestaureerde spoorhuis, van goed-doch-eenvoudig tot verfijnd. Vraagt u een vrijblijvende offerte aan via info@hetspoorhuis.nl ? Of belt u mij even op 06-24861345?
U bent van harte welkom! Met vriendelijke groet, Gert Tetteroo.